Autoservice Opmeer
bitje happen
Juro Unirek B.V.
Kapsalon Piet Wester
Light International
Slagerij `t Wuiver
Slippens Vleeswaren
Sponsorkliks banner 1
Sportwereld Heiloo
Taams Makelaars & Taxateurs
Bakkerij Baas
Breed Installatie
Dijkstra Schilderwerken
Fit & Relax Opmeer
FIXAR uw MAC Hulp
fysiotherapie de Weijver
Giant Security BV
GOMES Noord-Holland B.V.
JET Group
Kemper & Oldenburg Huisartsen
Kuin Houtbewerking
Langedijk & Starren   Accountants en belastingadviseurs
S.J.B. Service
Sponsor mogelijkheden WFHC Spire
Sponsorkliks banner 2
Van der Bel B.V.
Zwemschool Jos Koelemeijer
APEX Bedrijfsverzekeringen
Autospuiterij Nico Mooij
Bliksems reclame
Fysiotherapie Hoep Zuid
Rabobank
Reisburo Opmeer
Sponsorkliks banner  3
SPS Heicombinatie
Tandprothetische praktijk Zethoven
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact
Adres
HC Spire
De Weyver 7
1718MS Hoogwoud

0226-354042
Socialmedia
Sponsorinformatie 


HC Spire is een gezellige en actieve club in Hoogwoud met ongeveer 200 leden.

Onze hockeyvereniging is de laatste jaren sterk gegroeid (verdubbeling ledenaantal) en financiële ondersteuning is van groot belang om onze club met vele enthousiaste vrijwilligers verder te kunnen ontwikkelen. Zo is de bouw van een nieuw clubhuis een van de belangrijkste doelen.

Er zijn diverse mogelijkheden om onze hockeyvereniging te steunen.

 

Waar kunt u uit kiezen?

 

Bordsponsoring + banner op onze website.

Uw bedrijfsnaam/logo en overige informatie worden op een fraai bord van 250 cm x 80 cm afgebeeld direct op het sportveld. De belettering/lay-out wordt in samenwerking met Bliksems Reclame verzorgd. U stuurt het format dat u op het bord wil hebben naar ons en na ongeveer 2 weken zal het bord op een passende plek rond het veld geplaatst worden.

Per seizoen (dat loopt van 1 september tot 1 september) dient er een bijdrage aan sponsoring van 250 euro aan HC Spire te worden voldaan. U ontvangt hiervoor een factuur. Een contract wordt voor twee jaar afgesloten met daarna een stilzwijgende verlenging van 1 jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden voor afloop van het contract. Daamaast betaalt de sponsor eenmalig de kosten om het bord te maken (195 euro ex btw).

Ook zal uw bedrijfsnaam/logo op de reclamebanner op de website gepresenteerd worden.

 

Uw bedrijfsnaam/logo als banner op onze website

(eveneens op een digitaal scherm in het clubhuis)

Hiervoor dient u uiteraard uw bedrijfsnaam/logo digitaal aan ons aan te leveren. Per seizoen (dat loopt van 1 september tot 1 september) wordt een sponsorbijdrage van 50 euro gevraagd. U ontvangt eenmaal per jaar een factuur.

 

Team sponsoring

Uitsluitend in overleg met de sponsorcommissie bestaat de mogelijkheid om een team naar keuze te sponsoren. De sponsor dient hiervoor kledingstukken (naar keuze) te bestellen bij Sportwereld Heiloo in Heiloo waarbij er rekening gehouden moet worden met de voorschriften van de sponsorcommissie m.b.t. de plaats van het logo op de kleding. Ook is het mogelijk een logo of bedrijfsnaam op bestaande kleding te laten drukken. Per seizoen (dat loopt van 1 september tot 1 september) betaalt de sponsor naast de eventuele kledingkosten ook een jaarlijkse bijdrage van 200 euro aan HC Spire.

 

De Club van 100

HC Spire heeft een Club van 100. Allen die HC Spire een warm hart toedragen kunnen lid worden, zowel personen als bedrijven.

Leden doneren jaarlijks een bedrag van(minimaal) 100 euro aan Spire, en gaan deze verplichting voor telkens 3 jaar aan, na afloop waarvan ze kunnen besluiten dit te continueren of te beëindigen. De opbrengsten hiervan stellen de club in staat om extra faciliteiten en activiteiten voor de club te realiseren. Het streven is om de besteding van de gelden zo concreet en zichtbaar mogelijk te maken, hierbij valt te denken aan projecten als het aanleggen van een oefenveldje.De leden worden vermeld in het clubhuis op het bord " De club van 100".U kunt lid worden van de Club van 100 door het sturen van een mail [email protected] waarna u een deelnameformulier ter ondertekening ontvangt.

 

Vrienden van Spire

Voor Spire zijn vrijwilligers en andere mensen met een hart voor de club heel belangrijk. Wil je iets extra's doen, ben je geen lid (meer) van de hockeyclub maar wil je wel op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de club en uitgenodigd worden voor activiteiten zoals het familietoernooi? Dan kan dit door Vriend te worden van Spire. Ook voor mensen die wel zouden willen helpen met vrijwilligerswerk maar daartoe helaas niet in staat zijn, is dit een goede manier om toch een bijdrage te leveren aan de club. Per seizoen (dat start in augustus / september) is de bijdrage slechts 50 euro. Voor sommige activiteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd.

Vriend van Spire wordt je door het sturen van een mail naar [email protected]

Indien er nog vragen zijn, of specifieke wensen m.b.t. sponsoring dan horen wij het graag!

 

De sponsorcommissie van HC Spire

[email protected]